急用,请英语高手帮忙啊!!!在线等啊!!

急用一篇有关私家车的英语大学作文!明天就要了,真的很急!... 急用一篇有关私家车的英语大学作文!明天就要了,真的很急! 展开
zhaojing0304
Nowadays more and more families own private cars. Private cars, as the product of modem civilization, have been playing a vital role in people's daily activities. First, private cars are a convenient means of transportation. You can go wherever you like. Secondly, there is no doubt that private cars will have a great impact on the economic growth. The rapid car industry growth will contribute much to keeping the country's economy growing at a higher rate in the near futrue.
But every coin has two sides. The development of the private cars will bring about a series of problems. For example, the polluted air given off by cars will do great harm to our health, too many private cars will lead to traffic jams and a great deal of energy will be wasted and so on.
So I think we should take advantages of private cars and make them serve us better. Meantime we hope that satisfactory solutions to these negative problems will be found soon.

Nowadays more and more private cars have entered thousands of ordinary families. Privatecars are used every day to carry i people to and from work. At weekends, private cars take families on joyful outings. Most of people living in the city like private cars very much. What is more, the development of the car industry will stimulate other industries, such as iron and steel production. So the private car benefits the growth of economy.
Private cars, like everything else, have more than one face. Private cars have also given rise to a series of problems. For example, the street are crowded with cars. They not only cause traffic accidents which injure or kill a large number of people each year, but also make great noise and give off many poisonous gases. But I believe we can solve all of the problems in the near futrue. 我才写的
midiexiang123
在当今社会,越来越多的人拥有私家车了.私家车是随着现代工业的发展出现的,并且在人们的日常生活中扮演着越来越重要的角色.首先,私家车是一种十分方便的出行工具,你可以驾驶他都任何你想去的地方,其次,毫无疑问的,私家车将会在经济增长方面有重要的影响.在不久的将来,快速增长的汽车工业将会给经济也带来持续的高比率的增长.
但是每件事物都有他的两面性.汽车工业的发展也会带来很多很严重的问题.举个例子,汽车尾气对空气的污染将会给人类的健康带来危害,过多的私家车也会导致交通的瘫痪和能源的浪费等等.
所以我认为我们应该尽量利用它有利的方面,从而为我们更好的服务.同时,我也希望能够尽量早日找到解决这些问题的方法.
在现在,越来越多的私家车进入了平常人家,这些车每天承载着人们的进进出出.在周末的时候,人们可以乘私家车去短途旅行.许多生活在城市里的人都喜欢拥有自己的私家车.更重要的是,汽车工业的发展将会刺激其他工业的发展,比如钢铁锻造和车轮制造业,所以说,私家车的发展给经济的发展也带来了好处.
私家车,如同每一件事物,都有着自己的多面性,私家车的发展也会带来一系列的问题,比如,街道上会充斥着汽车,这样不仅会发生交通事故导致每年很多人员的伤亡,并且会产生很多的噪音和很多有毒的气体.但是我相信,我们会在不久的将来把这些问题都解决掉.

终于翻译完了,但是我觉得有的地方写的有写重复,层次不是很清楚,你可以再修改修改.
吃亏是_福
在当今社会,越来越多的人拥有私家车了.作为现代社会的产物,私家车在人们的日常生活中扮演着极其重要的角色.首先,私家车是一种十分方便的出行工具,你可以驾驶他都任何你想去的地方。其次,毫无疑问的,私家车将会在经济增长方面有重要的影响.在不久的将来,快速增长的汽车工业将会给经济也带来持续的高比率的增长.
但是每件事物都有他的两面性.汽车工业的发展也会带来很多很严重的问题.例如,造成污染的汽车尾气将会给人类的健康带来危害,过多的私家车也会导致交通的瘫痪和能源的浪费等等.
所以我认为我们应该尽量利用它有利的方面,从而为我们更好的服务.同时,我也希望能够尽量早日找到解决这些问题的方法.
在现在,越来越多的私家车进入了普通家庭,这些车每天承载着人们的进进出出.在周末,人们可以全家乘私家车去享受旅行。许多生活在城市里的人都喜欢拥有自己的私家车.更重要的是,汽车工业的发展将会刺激其他工业的发展,比如钢铁锻造和车轮制造业,所以说,私家车的发展给经济的发展也带来了好处.
私家车如同每一件事物,都有着自己的多面性.私家车的发展也会带来一系列的问题,比如,街道上汽车拥挤,这样不仅会发生交通事导致每年很多人员的伤亡,并且还会产生很多的噪音和有毒的气体.但是我相信,我们会在不久的将来把所有这些问题都解决.