跪求一封英语道歉信~~

一天老师批评我。我顶嘴。貌似事情挺严重的。so。求封道歉信。。先谢了。是英语老师。麻烦帮忙翻成英语。显得有诚意。... 一天老师批评我。 我顶嘴。 貌似事情挺严重的。
so。求封道歉信。。先谢了。 是英语老师。麻烦帮忙翻成英语。显得有诚意。
Raul9053
Dear teacher:
I write this letter to give my apology sincerely ,unreservedly with my heart.I shouldn't quarrel with you, it's my fault,I'm so sorry. I hope you can forgive me and give me a chance.thank you.
name:
feichangyibans
Dear teacher:
I am sorry,I won not do this,please pardon me,thank you.
yours,
name:--
亲爱的老师:
对不起,我不应该这样做,其原谅我,谢谢。
你的,
名字:某某
刘烨齐
胎神