刮色球 翻成英语怎么翻

RT行业:汽车零部件产品:轮毂轴承... RT

行业:汽车零部件 产品:轮毂轴承
郯紫燕
Scratch chromosphere
scratch
[skrætʃ]
vt. & vi.
抓, 搔
The dog is always scratching.
那只狗老是搔痒。
刮伤
The brambles scratched my legs.
荆棘刺伤了我的双腿。
勾掉, 删掉
I hope you are not going to scratch me.
我希望你不会把我的名字从比赛中划去。
n.
抓; 搔痒
His dog just gives a scratch at the door when it wants to come in.
他的狗想进来时就用爪子抓门。
抓痕, 抓伤
Her face was covered with scratches.
她脸上有很多划痕。
刮擦声
I heard the scratches on the old records.
我听到旧唱片的沙沙声。

chromosphere
[krəuməsfiə]
n.
色球

参考资料: 很辛苦的,帮我投票吧