帮忙翻译一段英文

utilityfixesanissuewheresomebatteriesindicateanincorrectfullchargecapacityvalue.Becau... utility fixes an issue where some batteries indicate an incorrect full charge capacity value. Because of this error, the amount of energy available for use is artificially low, decreasing the amount of time the system can be used on battery. The fix is entirely contained in the battery firmware update; there is no need to replace any hardware for this problem.

The battery firmware update requires that a supporting Power Management driver and BIOS are installed. Lenovo has bundled the necessary dependencies and the battery firmware update into a common package. During the update, the system may reboot, or be shut down.
最前面还有一句This battery firmware update紧接着utility fixes。。。
卡卡的翅膀
修正了一些效用修复电池指示不正确的满电容量的价值。因为这个错误,一定数量的能源使用低,减少人为的时间系统可用于电池。修理是完全包含在电池固件更新;其实不需要更换任何硬件为这个问题。
电池固件更新需要辅助电源管理司机和BIOS设置。联想捆住了必要的依赖和电池固件更新成相同的包裹。在更新时,系统会重新启动或关闭。

希望这段翻译可以帮助你。
爱思就LUCKY
This battery firmware update→此电池固件更新实用程序修复了其中一些问题表明了不正确的电池完全充电容量值。由于此错误,可使用的能源量是人为的低,降低了时间的系统可对电池使用。解决方法是完全包含在电池固件更新,没有需要更换这个问题的任何硬件。

该电池固件更新需要一个支持电源管理驱动程序和BIOS安装。联想已经捆绑必要的依存关系和电池韧体更新成一个共同方案。在更新过程中,系统可能会重新启动,或者被关闭 utility fixes→实用工具修复
好了我都加上了希望能采纳
寂寞莫离
实用程序修复了其中一些问题表明了不正确的电池完全充电容量值。由于此错误,可使用的能源量被人为的降低,降低了可对电池使用的时间。解决方法是更新完全包含在电池的固件,没有需要来更换这个问题里任何硬件。

该电池固件更新需要一个支持电源管理驱动程序和BIOS安装。【联想Lenovo】已经捆绑必要的依存关系和电池韧体更新成一个共同方案。在更新过程中,系统可能会重新启动,或者被关闭。

===========100%原创、100%手翻。希望能帮到你===========