求助翻译一下英语短文,谢谢!

Mymotherneverletherselfgetdown;nomatterhowbadthingswere,shestayedcheerful.Eventhoughw... My mother never let herself get down; no matter how bad things were, she stayed cheerful. Even though we had a hard life, she still maintained the attitude that everything was fine. I remember her coming home tired from her job at the restaurant and saying that we were lucky. We didn’t have a lot of clothes or toys, but my mother always made sure we had enough to eat.
Her love and devotion for my brother and me made our lack of material possessions seem insignificant. Even today, if I were given a choice between having love at home and no wealth, I would want it just the way I had it. I grew up poor in material things but rich in love.
Since my father was never around long enough to teach me physical things or to play games with me, I didn’t succeed in any competitive sport. My mother did her best as a substitute, throwing a ball with me in the lot behind our house, but it wasn’t the same. She was too protective of me, and I didn’t have enough confidence in my own abilities to really try anything physically demanding.
天平座的秋天
我的母亲从来都没有让她自己沮丧过;不管遇到多么糟糕的事情,她都乐观对待。尽管我们生活的很艰难,她一直保持着一种任何事都会有雨过天晴的心态。我记得她从酒店下班拖着疲惫的身体回家还说我们是幸福的。我们没有许多衣服或者玩具,但是母亲可以确保我们能够吃饱。

她对我和哥哥(弟弟)的爱和无私奉献让我们对物质的占有欲看起来是那么的微不足道。甚至在今天,如果给我一个生活在不富裕但是充满爱的的家庭里,我还想像以前那样拥有它,我在一个物质缺乏但是充满爱的家庭里长大。
自从我的父亲永远不再教我们一些自然的事情或者和我们玩游戏,我在任何一场竞赛中就从来没有赢过了,我的母亲尽她最大的努力去弥补(这样的一个缺失),在我们家屋子的后面跟我玩排球,但是她(和爸爸)做的不是相同的。她太保护我了,致使我对我自己的能力没有足够的信心去尝试任何一项高要求的体能训练。
罗心怡在路上
我的母亲从来没有让她下来;不管事情有多糟,她心甘情愿。虽然我们过着艰苦的生活,她依然保持着一切都好的态度。我记得她回家累她从餐厅的工作,说我们是幸运的。我们没有很多的衣服或玩具,但我妈妈总是让我们有足够的食物。
她的爱和奉献我的兄弟和我,使我们的物质财富的缺乏似乎是微不足道的。即使在今天,如果给我有爱在家里没有财富之间选择,我想要的只是我的方式。我成长在物质贫乏但却充满爱心的。
自从我父亲从来没有足够长的时间来教我物理的东西或者和我玩游戏,我没有成功在任何竞技体育。我的母亲是她最好的替补,扔一个球和我在很多我们房子后面,但它不是相同的。她很保护我,我没有在我自己的能力有足够的信心真的尝试任何体力。
打分。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。