求首英文歌,开头旋律是嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯,啦啦啦啦啦啦啦啦啦,是个女的唱的 20

  • 你的回答被采纳后将获得:
  • 系统奖励15(财富值+成长值)+难题奖励20(财富值+成长值)+提问者悬赏20(财富值+成长值)
昂瑞芝pv
A Thousand Years-Christina Perri
Heart beats fast
心跳开始加速
Colors and promises
那些色彩和承诺
How to be brave
如何才能变得勇敢
How can I love when I'm afraid to fall
我担心我即将沦陷,该如何相爱
But watching you stand alone
但是看着你独自伫立
All of my doubt
我所有的不确定
Suddenly goes away somehow
在某种程度上刹那间全部消失
One step closer
近如咫尺
I have died everyday waiting for you
我在每天等候你的日子里死去
Darling, don't be afraid
亲爱的不要担心我爱过你
I have loved you for a thousand years
爱过你一千年
I love you for a thousand more
我爱你,比一千年更久远
Time stands still
时光永驻
Beauty in all she is
她的芳华未改
I will be brave
我会变得勇敢
I will not let anything take away
我不会让任何东西被带走
What's standing in front of me
我拥有的所有
Every breath
每一次呼吸
Every hour has come to this
每一个钟点都是为了如此
One step closer
近如咫尺
I have died everyday waiting for you
我在每天等候你的日子里死去
Darling, don't be afraid
亲爱的不要担心我爱过你
I have loved you for a thousand years
爱过你一千年
I love you for a thousand more
我爱你,比一千年更久远
All along I believed I would find you
我一直以来都相信,我会找到你
Time has brought your heart to me
时光把你的心交给了我
I have loved you for a thousand years
我爱过你,像一千年那么久
I love you for a thousand more
我爱你,比一千年更久远
One step closer
近如咫尺
One step closer
近如咫尺
I have died everyday waiting for you
我在每天等候你的日子里死去
Darling, don't be afraid
亲爱的不要担心我爱过你
I have loved you for a thousand years
爱过你一千年
I love you for a thousand more
我爱你,比一千年更久远
And all along I believed I would find you
我一直以来都相信,我会找到你
Time has brought your heart to me
时光把你的心交给了我
I have loved you for a Thousand years
我爱过你,像一千年那么久
I love you for a thousand more
我爱你,比一千年更久远
追问
不是这个,那开头旋律很好听的
阿磊啊4678
丫头,嗯,那个叫啥来?
百度网友70a146d
please dont go
百度网友d68b22e
日文有
追问
叫什么
倪修德015
风吹麦浪吗??