那一首歌歌词有很多something about you,歌曲很嗨,调很好听,英文歌,女

那一首歌歌词有很多somethingaboutyou,歌曲很嗨,调很好听,英文歌,女的唱的。... 那一首歌歌词有很多something about you,歌曲很嗨,调很好听,英文歌,女的唱的。 展开
碎花裙天55
《Calling You》
演唱:Eva & The Heartmaker
专辑:Traces
of You
发行时间: 2013年02月01日

歌词:
When the church bells ring and break the morning calm/当教堂里钟声鸣响粉碎清晨的静谧
Calling
you, calling you/呼唤着你,呼唤着你
When the saints all sing and I am in your
arms/当圣者们在歌唱而我在你臂弯里
Calling you, calling you/呼唤着你,呼唤着你

When an angel’s
wing is what I’m dreaming on/当我空想着天使的华翼
Calling you, calling
you/呼唤着你,呼唤着你
When I doubt something ‘cause my belief has
gone/当我失落信仰感到迷惘
Calling you, calling you/呼唤着你,呼唤着你

Don’t wanna think
of December/不愿回想起十二月里
When we’re froze in the embers/我们在余烬中冻结
Just wanna
live forever now/只希望永远活在当下
Only remember you and me together, this
way/仅仅记住我与你如此相伴

When the sun drips in to cast a summer
haze/当阳光滴落熏染一片夏日迷蒙
Calling you, calling you/呼唤着你,呼唤着你
When the light gets
dim and winter’s on it’s way/当光芒变得暗淡而冬天正在来临
Calling you, calling
you/呼唤着你,呼唤着你

Don’t wanna think of December/不愿回想起十二月里
When we’re froze
in the embers/我们在余烬中冻结
Just wanna live forever now/只希望永远活在当下
Only remember
you and me together, this way/仅仅记住我与你如此相伴

When the church bells ring and
break the morning calm/当教堂里钟声鸣响粉碎清晨的静谧
Calling you, calling
you/呼唤着你,呼唤着你
When the saints all sing and I am in your
arms/当圣者们在歌唱而我在你臂弯里
Calling you, calling you/呼唤着你,呼唤着你

When an angel’s
wing is what I’m dreaming on/当我空想着天使的华翼
Say it’s true, say it’s
true/请告诉我这是真实,请告诉我这是真实
When I doubt something ‘cause my belief has
gone/当我失落信仰感到迷惘
Pull me through, pull me through/请引领着我,请引领着我
maoqlql
dangerous woman
嘿王上
something about you Heydan James
追问
是女生唱的声音很好听
宇你同在水瓶
应该是我Ariana Grande的Dangerous Woman,只不过这个专辑在各大音乐平台需要购买哦
沙坪坝扛把子5g
Superstar