提前用英语怎么说?

小精灵教育知识铺

提前用英语:in advance。

in advance

英 [in əd'vɑ:ns]     美 [ɪn æd'væns]

提前;预先。

If you warn me in advance, I will have your order ready for you.

你若预先通知我,我就能给您准备好了。

Send your luggage on in advance.

请把行李预先送出。

近义词:

beforehand 扩展词汇

英 [bɪ'fɔːhænd]     美 [bɪ'fɔːrhænd]

adv. 预先;事先;提前。

We were aware of the problem beforehand.

我们事先就知道有这个问题。

Actually I meant to notify you beforehand.

实际上我是想事先通知你的。