我希望你们能玩得开心。的翻译 我们计划在今年暑假周游全国。的翻译 暑假就要来了。的翻译 我希望和老

我希望你们能玩得开心。的翻译我们计划在今年暑假周游全国。的翻译暑假就要来了。的翻译我希望和老朋友在一起。的翻译我们每个人都有一个很好的假期计划。的翻译... 我希望你们能玩得开心。的翻译 我们计划在今年暑假周游全国。的翻译 暑假就要来了。的翻译 我希望和老朋友在一起。的翻译 我们每个人都有一个很好的假期计划。的翻译 展开
是htishihsi
1、我希望你们能玩得开心:I hope you have fun.
2、我们计划在今年暑假周游全国:We play to travel around the country this summer.
3、暑假就要来了:The summer vacation is coming.
4、我希望和老朋友在一起:I hope and old friends.
5、我们每个人都有一个很好的假期计划:Each of us has a good plan for the holiday.
望采纳
hahahd8E
我希望你们能玩得开心
I hope you can have fun 我们计划在今年暑假周游全国
We are planning to this summer vacation travel around the country 暑假就要来了
Summer vacation is coming 我希望和老朋友在一起
I hope that together with my old friends 我们每个人都有一个很好的假期计划
We all have a good holiday plan
唐小凡1996
I hope you have a good time.
追答
we plan  to traval  around  the  country.
we plan  to traval  around  the  country  in  this  summer  vacation.