请帮忙翻译一下英语~,谢谢!

Jess:What'syourfavoriteeventatthesummerOlympics,Mike?Mike:IreallyliketheAquaticevents... Jess:What's your favorite event at the summer Olympics,Mike?

Mike:I really like the Aquatic events,especially the swimming.

Jess:Me too.What's your most memorable Olympic moment?

Mike:When Mark Spitz won 7 swimming gold medals at the 1972 Olympics...and set a world record in all 7 events too! What was yours?

Jess:When Greg Louganis hit his head on the diving board.

Mike:Wow,was he hurt?

Jess:Well...just his ego.
afterdrinking
Jess:What's your favorite event at the summer Olympics,Mike?
麦克,夏季奥运会上你最感兴趣的项目是什么?

Mike:I really like the Aquatic events,especially the swimming.

我很喜欢水上项目,特别是游泳。
Jess:Me too.What's your most memorable Olympic moment?
我也是。你记忆最深刻的奥运时刻是什么?

Mike:When Mark Spitz won 7 swimming gold medals at the 1972 Olympics...and set a world record in all 7 events too! What was yours?
当Mark Spitz 在1972年奥运会上赢得七枚游泳金牌的时候,并且在所有七个项目中都创造了世界纪录,你呢?
Jess:When Greg Louganis hit his head on the diving board.
当 Greg Louganis 的脑袋撞到了跳水板上

Mike:Wow,was he hurt?
哇,他受伤了吗?

Jess:Well...just his ego.
嗯。。。那是他自负的结果。
zxlsdrz
Jess:What's your favorite event at the summer Olympics,Mike?
在奥运会期间最喜欢什么活动,迈克?
Mike:I really like the Aquatic events,especially the swimming.
我真的很喜欢水上活动,特别是游泳。
Jess:Me too.What's your most memorable Olympic moment?
我也是。什么是你最难忘的奥林匹克的时刻吗?
Mike:When Mark Spitz won 7 swimming gold medals at the 1972 Olympics...and set a world record in all 7 events too! What was yours?
马克 史匹兹在1972年奥运会夺得7块游泳金牌……创下一项包揽全部项目金牌的新的世界记录!你的呢?
Jess:When Greg Louganis hit his head on the diving board.
当格雷·洛加尼斯头撞到跳水板。
Mike:Wow,was he hurt?
哇,他受伤了吗?
Jess:Well...just his ego. 嗯 只是他的“自我”。
小西毒88
洁丝:夏奥运动会你喜爱什么运动?麦可

麦可:我是真的喜欢水上运动,尤其游泳。

洁丝:我也一样,你最值得纪念的奥运会的片刻是什么?

麦可:在 1972个奥林匹克当马克 施皮茨嬴得了7块游泳金牌。。。而且也在7个所有比赛项目中创造了一个世界纪录!你最值得纪念的奥运会的片刻是什么呢?

洁丝:当格莱格•洛加尼斯在跳水台上击中他的头。

麦可:哇,他受伤啦?

洁丝:真的。。。他太自负啦
gzxxxgz
J: MIKE,你最喜欢的奥运会项目是什么?
M: 我很喜欢水上运动,特别是游泳比赛。
J: 我也是。哪个奥运会时刻是你最印象深刻的?
M: 当Mark Spitz (马克-施皮茨)在1972年赢得了7面奥运游泳项目金牌,并且刷新了这7个项目的记录的时候!你呢?
J: 当Greg Louganis (格雷格-劳根尼斯)在跳水板上面撞到他的头的时候。
M: 哇,他有受伤吗?
J: 嗯,伤了他的尊严。
bdwkjj24
洁丝:迈克,奥运会比赛项目中你最喜欢哪个比赛?

迈克:我真的很喜欢水上运动,特别是游泳。

洁丝:我也是。你最难忘的奥林匹克时刻是什么?

迈克:是马克在1972年奥运会上夺得7枚游泳金牌…而且创下一项新的世界纪 录!你呢?

洁丝:我最难忘的是,格雷格卢甘尼斯的头撞到了跳水板。

迈克:哇,他受伤了吗?

洁思:呃…伤得是他的自尊。