谁能帮我翻译一下这段英文

Thegasolineanddieselenginearetheonesusedintheautomobiletoday.Thegasolineengineisstill... The gasoline and diesel engine are the ones used in the automobile today. The gasoline engine is still the most popular form. The gasoline engine is a four-stroke, spark ignition engine. It can be either liquid-cooled or air-cooled.
There must be the right air and fuel mixture for engine combustion. The air-fuel mixture must be ignition at the corret time.
The automobile engine is usually a four-stroke engine.That is, there is intake, compression, expansion and exhaust strokes,For a gasoline engine, the intake stroke brings the fresh air and fuel. The compression stroke compression the air-fuel mixture. When the mixture is ignitioned by spark plugs, the expansion takes place. The expanding gases push down on the top of the piston, the power stroke occurs. As the piston comes up again, exhaust gases are pushed out of the engine, the exhaust stroke happens.
百度网友086be92a1
汽油和柴油发动机汽车在今天使用的那些。汽油发动机仍是最普遍的形式。汽油发动机是四冲程,火花点火发动机。它可以是液体冷却或空气冷却。
必须有正确的发动机燃烧空气和燃料的混合物。空气燃料混合物必须在正确的时间点火。
汽车发动机通常是四冲程发动机.即有进气,压缩,膨胀和排气冲程,对于汽油发动机,进气冲程带来新鲜的空气和燃料。在压缩冲程压缩的空气燃料混合物。当混合物是由火花塞点燃,膨胀冲程发生。膨胀的气体推动活塞上的自上而下的动力冲程发生。当活塞再度出现,废气推出的发动机,排气冲程发生。
dianahuosdut
目前汽车上应用的是汽油和柴油发动机。汽油发动机仍然是最受欢迎的。汽油发动机是四冲程,火花点火式发动机,可以通过液体冷却或空气冷却。
发动机内的燃烧过程必须有适合空气和燃料的混合物。空气和燃料的混合物必须在正确的时间点火。
汽车发动机通常是四冲程发动机.即有进气,压缩,膨胀和排气冲程。汽油发动机的进气冲程带入新鲜的空气和燃料。压缩冲程使空气和燃料的混合物压缩。当混合物由火花塞点燃时,膨胀冲程开启。膨胀的气体推动活塞顶部向下运动产生动力冲程。当活塞再度向上,废气随之别挤出发动机,即排气冲程。
汽油和柴油发动机的汽车中使用的今天。汽油发动机仍然是最受欢迎的形式。汽油发动机是一种、火花点火引擎冲程。它可以是液体冷却或风冷。
必须有正确的空气和燃料混合,发动机燃烧。混合气必须点火在并及时干预。
汽车发动机通常是四冲程发动机也就是说,有摄入、压缩、扩张和排气中风,汽油发动机进气行程,带来了新鲜的空气和燃料。在压缩行程压缩混合气。当混合料的ignitioned火花塞、扩展发生。按下不断膨胀的气体的活塞的顶部,做功行程时发生。当活塞出现、排气气体发动机被、排气中风发生。