这段英文是什么意思

IalwaysneededtimeonmyownIneverthoughtI'dneedyoutherewhenIcriedAndthedaysfeellikeyears... I always needed time on my own
I never thought
I'd need you there when I cried
And the days feel like years
when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side
When you walk away
I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now
?
When you're gone
The pieces of my heart
are missing you
When you're gone
The face I came to know
is missing too
When you're gone
The words I need to hear
to always get me through the day
And make it ok
I miss you
I never felt this way before
Everything that I do
reminds me of you
And the clothes you left
are lyin' on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do
When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much
I need you right now?
When you're gone
The pieces of my heart
are missing you
When you're gone
The face I came to know
is missing too
When you're gone
The words I need to hear
to always get me through the day
And make it OK
I miss you
We were meant for each other
I keep forever
I know we were
All I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe
I need to feel you here with me
Yeah
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know
is missing too
When you're gone
The words I need to hear
to always get me through the day
And make it OK
I miss you
苦旅果
我总是需要自己的时间
我从来没有想过
我需要你的时候我哭了
而我感到度日如年
当我独自
和你躺的床
就你的气息
当你离开的时候
我数着你的脚步

你看到我是多么需要你现在

当你离去
我破碎的心
都在思念你
当你离去
从我的表情才知道
也消失
当你离去
OK我需要听到
始终度过了每一天
并使其确定
我想念你
我从来没有过这样的感觉
我做每件事都
让我想起你
你留下的衣服
被扔在地板上
它们闻起来就像你
我爱你做的事情
当你离开的时候
我数着你的脚步
你看到多少
我需要你的权利吗?
当你离去
我破碎的心
都在思念你
当你离去
从我的表情才知道
也消失
当你离去
OK我需要听到
始终度过了每一天
而让行
我想念你
我们对彼此的意思
我一直永远
我知道我们曾经
我多么想让你知道
我所做的一切我把我的心和灵魂
我几乎不能呼吸
我需要感觉你来到我身边
是啊
当你离去
我的心就不停的想着你
当你离去
从我的表情才知道
也消失
当你离去
OK我需要听到
始终度过了每一天
而让行
我想念你
动漫1990
我总是需要时间在我的身上 我从来没想过 我需要你时,我哭了 和未来的日子里感觉年 当我是孤独的 床你居住的地方 由在你的身边 当你离去 我是如此的依恋你带的步骤 你知道我有多需要你吗 吗? 当你离开后 我的心的碎片 一直在想念你 当你离开后 我变得熟悉的表情 也是挂念 当你离开后 我需要听到的话语 总是帮助我度过的日子 并把它可以 我想念你 我从来没有这样过 我做的每一件事 让我想起你 你离开和衣服 是lyin的放在地板上 和他们闻起来就像你 我爱你做过的一切 当你离去 我是如此的依恋你带的步骤 你能看到多少 我现在就需要你吗?当你离开后 我的心的碎片 一直在想念你 当你离开后 我变得熟悉的表情 也是挂念 当你离开后 我需要听到的话语 总是帮助我度过的日子 并把它可以 我想念你 我们是天生一对 我一直永远 我知道我们是 我想要你知道 我所作的一切都给了我的心和灵魂 我几乎不能呼吸 我需要感到你在这里和我在一起 是的 当你离开后 这两块我的心仍在想念你 当你离开后 我变得熟悉的表情 也是挂念 当你离开后 我需要听到的话语 总是帮助我度过的日子 并把它可以 我想念你
吉清华
我总是需要时间在我的身上
我从来没想过
我需要你时,我哭了
和未来的日子里感觉年
当我是孤独的
床你居住的地方
由在你的身边
当你离去
我是如此的依恋你带的步骤

你知道我有多需要你吗
吗?
当你离开后
我的心的碎片
一直在想念你
当你离开后
我变得熟悉的表情
也是挂念
当你离开后
我需要听到的话语
总是帮助我度过的日子
并把它可以
我想念你
我从来没有这样过
我做的每一件事
让我想起你
你离开和衣服
是lyin的放在地板上
和他们闻起来就像你
我爱你做过的一切
当你离去
我是如此的依恋你带的步骤
你能看到多少
...