帮我翻译一下这段英文 谢谢

justwentoutsidetoseethestars...andiwasclubbedfrombehind...screechingtires...mypreciou... just went outside to see the stars...and i was clubbed from behind...screeching tires...my precious Ford Bronco...gone...stolen...what???yeah thats right...stolen...on new years eve...what a low blow...tomorrow i plan a course for revenge...down to the BSR laboratory to think.ok...just finished converting my Kawasaki KLX 450 to a Ford Powerstroke Diesel...gonna need lots of torque for this one...also installed...a twin blade brush cutter to cut through the debris as i drive 115mph through the ranch...thanks to a Garmin GR250 GPS device that i...upgraded with a 100 gigabyte high speed infrared night vision system that i designed for NASA a few years ago...cutting edge technology...that i must employ to find one of the greatest vehicles ever created...the venerable Ford Bronco...but also, weapons...im gonna...need lots of weapons and counterintelligence electronics to deal with these sharks...these guys arent playing anymore..i have embarrassed...them for the last time...as the saga continues we pause for station identification...YOU ARE READING STEVEAUSTINBSR TWITTER..ok..back to...
the chase....oh no!! just took off on my powerstroke kawasaki...looks like the sharks super glued my throttle wide open...i cant stop!!!there is no way i can chase him...im going way too fast...so im headed to the Grand Canyon...might as well set a new world record...i will jump the grand canyon and then turn around to retrieve my Bronco...heres the jump----im high up in the air...soaring over...
lemmenqin
仅仅想从车里出来看看星星.......就被从后面打了一闷棍.......紧接着,就是刺耳的轮胎摩擦大地的声音.......我那珍贵的福特野马牌轿车就没了......被偷走了.......什么?是的,就这样被偷走了,在新年之夜。太可气了。明天,我要复仇。我边想,边向BSR实验室走着。OK,就这麽办。在那里,我刚刚把我的雅马哈kLX450换成了福特柴油发动机,刚刚加大了它的扭力,安装好了。当我以115迈的速度在牧场上飞驰时,前面的两把刷子一样的刀片,横扫草地,将草打成了碎屑。多亏了个GR250卫星定位系统,几年前,我将由我为美国宇航局设计的夜视仪升级到了100亿字节,这个是边缘的高科技。我必须要拥有世界上最棒的汽车.......。 最棒的福特野马牌轿车........还要配上武器,我要很多武器,还有反侦察电子设备,我要用这些对付那些骗子和小偷。这些家伙死到临头了。这就是最后一次他们来羞辱我。当传奇在继续的时候,我们得暂停一下。您正在阅读的是STEVEAUSTINBSR TWITTER。好了,我们继续.........

紧张的追逐,哦,不。跨上我那长得像大鲨鱼似得雅马哈,开足了风门,风驰电掣般的冲出去,难以停下了。我无法追逐他,因为我太快了。我一头冲向大峡谷,或许,我能创造一个世界奇迹。我将飞越大峡谷。,然后回来再找我的福特野马。这一跃,就腾空而起.........
mingming欣欣
只是走到外面看到星星……我现在已经从后面用棍子尖锐刺耳的声音轮…………我宝贵的福特野马……去…偷了……什么? ? ?是的没错…偷了……在新年…什么一个很大的打击,明天我计划报仇…一门课程下实验室BSR think.ok…刚完成了转换我KLX 450到一辆福特牌汽车相关的Powerstroke柴油…需要很多的扭矩也使用这一条…………一个双胞胎叶片刷切切断了残骸以便我开车115mph通过农场GR250…谢谢到一个高明的全球卫星定位系统装置,我…升级,100吉字节高速红外线夜视系统,我设计了美国国家航空航天局NASA几年前…最前沿技术…我必须使用找到最伟大的车辆曾经创造了…庄严的福特野马…而且、武器…我要…需要大量的武器和反情报的电子来处理这些鲨鱼…这些家伙没有打了,我不好意思…它们最后一次这个传奇的继续,我们停识别-……你STEVEAUSTINBSR。好吧,阅读鸟鸣回到…… (我不知道对不对)
QLB010
只是走到外面看到星星……我现在已经从后面用棍子尖锐刺耳的声音轮…………我宝贵的福特野马……去…偷了……什么? ? ?是的没错…偷了……在新年…什么一个很大的打击,明天我计划报仇…一门课程下实验室BSR think.ok…刚完成了转换我KLX 450到一辆福特牌汽车相关的Powerstroke柴油…需要很多的扭矩也使用这一条…………一个双胞胎叶片刷切切断了残骸以便我开车115mph通过农场GR250…谢谢到一个高明的全球卫星定位系统装置,我…升级,100吉字节高速红外线夜视系统,我设计了美国国家航空航天局NASA几年前…最前沿技术…我必须使用找到最伟大的车辆曾经创造了…庄严的福特野马…而且、武器…我要…需要大量的武器和反情报的电子来处理这些鲨鱼…这些家伙没有打了,我不好意思…它们最后一次这个传奇的继续,我们停识别-……你STEVEAUSTINBSR。好吧,叫做阅读:问题补充回到……
重点....哦不!刚刚起步在我的powerstroke川崎…看起来像鲨鱼超级粘在我的油门敞开的…我不能停下!我没有办法可以追捕他…我要的很快,所以我向大峡谷…不妨创造一项新的世界记录…我也跳大峡谷,然后转身取回属于我的野马…这是跳——我高空中……飞涨