new email account是什么意思

du小悟
new email account

新邮件帐号

例句

1.Step 1 : Go to Tools , Email Accounts and choose Add a new email account .
第1步:进入工具,电子邮件帐户,选择添加一个新的电子邮件帐户。

2.This will switch all services over to the new device, including the BIS Email account.
这将切换到所有新的设备,包括BIS(黑莓网络服务)的电邮帐户。

3.Signing up for an iCloud account gives you web access to a new email client, calendar, contacts, Find My iPhone, and documents in the cloud.
申请iCloud账户后能使您访问云系统的邮件客户端、日历、联系人、文件和定位iPhone。

4.Also, emails that you send from your new account will have your old email account in the from area.
同时,你在Gmail发出的新邮件也会出现在你旧邮箱的起始区域。

5.If you no longer have access to the email address associated with your existing account, please submit a new application.
如果你已经不再使用相关联的电子邮件地址与您现有的帐户,请提交一份新的申请。

6.They will then receive a special invitation email containing a code that allows them to create a new account;
他们会收到一封带有编码的邀请信,允许他们创建新帐户。
Storm代理
开心果lShE
new email account

【意思】新邮件帐号

【例句】 Go to Tools , Email Accounts and choose Add a new email account .

【附】这个词组的各个单词的音标、意思和例句。

new

【音标】英[nju:] 美[nu:]

【意思】adj. 新的,崭新的, 新鲜的,新到的, 现代的, 初次(听到)的

adv. 新近,最近

【例句】I think you need new glasses.

email

【音标】英['i:meɪl] 美['i:meɪl]

【意思】n. 电子邮件

vt. 给…发电子邮件

【例句】The simplest example is receiving email from the network.

account

【音标】英[əˈkaʊnt] 美[əˈkaʊnt]

【意思】n. 账,账目, 存款, 记述,报告, 理由

vi. 解释, 导致, 报账

vt. 认为, 把…视作

【例句】Could you tell me my account balance?
tony200009
新的电子邮件帐户
生活百科达人2014

新电子邮箱账号