在暑假里用英语怎么说?

跳跳虎的知识分享

During the summer vacation暑假里

大学生们暑假里在森林里伐木。

The college students spent their summer logging in the wood.

然而,在我高中的最后一个暑假里,一切都变了。

All of that changed, however, during my last summer of high school.

我把在这个暑假里上档的每一部好电影都看过了。

Ive seen every good movie that came out this summer.

在即将来临的暑假里你打算做什么?

What are you going to do in the coming summer holiday?

暑假里我有十天时间去北京。

I had ten days off in Beijing this summer.

Hello小向

您好,在暑假的英文是,At summer holidays.For example,I love traveling around at summer holidays.我喜欢在暑假时候到处游玩。
仮往生

“在暑假里”属于介词短语,用英语表达是“in summer vacation”,例如:In the summer vacation, we went to the beach(在暑假里,我们去了沙滩)。
生活百事小吴晓

在暑假里用英语翻译为during the summer vacation
518姚峰峰

知道合伙人人力资源行家
大学班长,中共党员。一次性通过英语四六级及计算机二级,现任公司综合办主任。为百度金榜题名时团队团长。

“在暑假里”
英语翻译如下:
In summer vacation