图库的英文是什么

图库的英文是什么... 图库的英文是什么 展开
生活家马先生

一、gallery

英 [ˈgæləri]   美 [ˈɡæləri]

n.图库,画廊

This striking photo gallery shows how people with different disabilities and health conditions live and work.

这是一个惊人的摄影图库,它展示有不同残疾和健康状况的人们如何生活和工作。

二、map storage

英 [mæp ˈstɔ:ridʒ]   美 [mæp ˈstɔrɪdʒ]

图库;地图保管

Pumping Unit three Dimensional Map Storage Information System Development and Application

节能抽油机三维图库信息系统开发及应用。

扩展资料

相关词:

一、picture

英 [ˈpɪktʃə(r)]   美 [ˈpɪktʃɚ]

n.照片,画像;图画,图片;影片;情景

vt.构想,想象;描绘,画;描述

A picture of flowers hung on the wall.

墙上挂着一张花卉的图画。

二、photograph

英 [ˈfəʊtəgrɑ:f]   美 [ˈfoʊtəgræf]

n.照片,相片

vt.& vi.为…拍照;拍照,摄影;成为拍照对象,在照片上显得

Please enclose a recent passport-sized photograph of yourself.

请附寄一张近照,大小同护照用相片。

小飞燕0925
图库
英文:map depot; map storage; gallery
Logo included that contains more than 2,000 objects and clip art gallery.
附带包含2000多个Logo对象和剪贴画的图库.
Pictures, designers Paradise Gallery of Ancient Chinese construction picture for free download.
文化遗产138图片, 设计师天堂图库中国古代建筑图片免费下载.
map storage