英语短文的翻译!!急急急急急急急急急急急急急急急!一定要详细!

Greatchangeshavetakenplacesinceourcountrywasfounded60yearsago.Inthepastwelivedinthesm... Great changes have taken place since our country was founded 60 years ago. In the past we lived in the small and old houses and now we move into new broad ones which are more than one hundred square meters. At the same time, many families have own their new cars.

Besides, our country hosted the 29th Olympic Games successfully in 2008 and we took the first place in winning gold medals. Another inspiring event was that the Shenzhou Ⅶ was sent into space smoothly, which shows our scientific research get great achievements.

We are very happy and proud of all these achievements. I am sure our country will become even stronger and richer. I love our motherland very much. Let’s work hard to make contribution to our country in the future.
一天五包烟1
60年前,我们国家建立以来发生了巨大的变化起,。在过去,我们住在那幢小的老房子,现在我们进入新的广阔的,100余平方米。与此同时,许多家庭都有自己的他们的新汽车。
此外,我们的国家举办第29届奥运会成功在2008年而且我们得了第一名赢得金牌。另一个鼓舞人心的事件是神舟Ⅶ送往太空顺利,这表明我们的科学研究获得伟大的成就。
我们非常开心和骄傲的所有这些成就。我相信我们的国家将变得更强的丰盛。我爱我们的祖国非常愉快。让我们努力工作,以使我国的贡献未来。
我们的国家发生了很大变化,因为我们的国家是60年前成立。在过去,我们住在老房子小,现在我们进入新的这是超过一○○平方米广泛的移动。与此同时,许多家庭都拥有自己的新车。

此外,我国主办了第29届奥运会在2008年,我们成功地赢得了金牌第一名。另一个鼓舞人心的事件是,神舟Ⅶ被顺利送入太空,这表明我们的科研取得了巨大成就。

我们非常高兴,所有这些成就感到自豪。我相信我们的国家将变得更加强大和丰富。我爱我们的祖国非常。让我们努力使我们的贡献,在未来的国家。
田佳宁宁
发生了很大变化,因为我们的国家是60年前成立。在过去,我们住在老房子小,现在我们进入新的这是超过一○○平方米广泛的移动。与此同时,许多家庭都拥有自己的新车。

此外,我国主办了第29届奥运会在2008年,我们成功地赢得了金牌第一名。另一个鼓舞人心的事件是,神舟Ⅶ被顺利送入太空,这表明我们的科研取得了巨大成就。

我们非常高兴,所有这些成就感到自豪。我相信我们的国家将变得更加强大和丰富。我爱我们的祖国非常。让我们努力使我们的贡献,在未来的国家。
朗读显示对应的拉丁字符的拼音