望熟懂英语(法律专业)的大侠能帮忙翻译以下法律条文,不胜感激!!

ArticleIThespousesadopttheregimeofseparationastopropertyundertheCivilCodeofQuebec.Con... Article I
The spouses adopt the regime of separation as to property under the Civil Code of Quebec.
Consequently,the spouses, individually,shall have the administration,enjoyment and free disposal of all their property.
Each of the Appearers hereby reciprocally renounces to the partition of the acquests of his spouse,according to article 469 of the Civil Code of Quebec.

Article II
In accordance with the law,the future spouses shall contribute towards the expenses of the marriage in proportion to their respective means;either of them may do so by her or his activity within the home.
百度网友6d6499194
第一条:
夫妻双方根据魁北克省民法采取各保存个人财产制度.
即夫妻双方各自享有对全部个人财产的管理, 消费, 和自由支配权.
因此双方在此互相承诺对方的独立财产权, 根据魁北克省民法469条.

第二条:
根据法律规定, 夫妻双方需根据其自身收入比例负责婚姻家庭支出, 任意一方都可通过在家庭内的活动来实现此目的 (注:如家庭主妇).
yy6891
第一条
配偶依据魁北克民法分配财产,因此配偶可以管理、使用并自行处理其财产。
根据魁北克民法第469条,此处每个Appearers相互阐述分配的权利。

第二条
_sunmk
第一条
配偶双方采取下魁北克民法典的分离,以财产制度。
因此,配偶,单独,应具有管理,享有和自由处置其所有的财产。
每个兹的Appearers相互放弃对他的配偶的新获财产共有的分区,根据第加拿大魁北克民法典469。

第二条
按照法律规定,应有助于未来配偶的结婚费用的比例各自的手段;任他们可以做她或他在家庭活动等。