麻烦帮我翻译一下

ItispolitetoarrivehalfanhourinadvanceItispolitetoputourselvesgenerousdressneatlyItisp... It is polite to arrive half an hour in advance
It is polite to put ourselves generous dress neatly
It is polite to take some of everything that is passed to you.
It is impolite to set the teapot down where the spout is facing towards somebody
It is impolite to put much food in your mouth at a time
It is impolite to clean your teeth at the table or anywhere in public, either with your finger or a tooth pick,not even with you tongue
fengzhihuihui
在等待中预留半个小时是有礼貌的。
保持我们的衣服整洁是有礼貌的。
向客人传递东西是有礼貌的。
面向客人倒茶时让茶壶低一点是有礼貌的。
短时间内吃太多的东西是没礼貌的。
在餐桌上或公共场合用手指或牙签甚至是舌头剔牙是不礼貌的。
百当人
提前半小时到达是一种礼貌
衣装整洁大方得体是一种礼貌
递给你的东西都取一些是一种礼貌
放置茶壶时,壶嘴对着人是一种不礼貌
一次放嘴里塞很多食物是一种不礼貌
在饭桌上或任何公共场合,不论是用手指、牙签还是用你的舌头清洁牙齿是一种不礼貌
蝶恋草2011
译文:
1、提前半小时到达是很有礼貌的
2、使自己衣着整洁大方对人是很有礼貌的
3、每样食物都拿一些是很有礼貌的
4、把茶壶嘴对着别人是不礼貌的行为
5、用餐时,嘴里含更多的食物是不礼貌的
6、在桌子上或者在任何在公众面前清洁牙齿,或用你的手指或者一颗牙挑选,都是不礼貌的