保持你的课桌干净的英语

猫先生143

保持你的课桌干净的英语介绍如下:

Keep your desk clean。

desk

英/desk/。美/desk/。

n.

书桌;写字台;办公桌;(机场、旅馆等的)问讯台,服务台,工作台;(报社、电视台等的)办公处,部,室,组。

adj.

书桌上用的。

复数: desks。

The book lay open on his desk.

那本书摊开放在他的书桌上。

She felt strange sitting at her father's desk.

坐在父亲的书桌前,她感觉不自在。

She deposited a pile of books on my desk.

她把一摞书放在我的书桌上。

There was writing all over the desk.

书桌上写满了字。

Papers had been spread out on the desk.

各种报纸摊在书桌上。

There was a complete stranger sitting at my desk.

我书桌前坐着一个从未见过的陌生人。