酒吧里会听到的一首英文歌中间高潮部分就是EVERYBODY.这个歌名叫什么 10

gengcx775
  Everybody   Backstreets BOYS
  Everybody.每一个人啊
  Rock your body.摆动你的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock your body right.尽情摆动你的身体
  Backstreet's Back alright.因为后街男孩回来了!!
  Alright!   Oh my god we're back again.哇!我们终于回来了 !
  Brothers,sisters,everybody sing.大家快跟我们一起唱 .
  We're gonna bring the flavor show U how.我们会教你们如何去唱 .
  I've gotta question for U.不过得你们得先回答一些问题 :
  Better answer now.最好就现在 .
  Am I original?我们是不是最经典的团体 ?
  Yeah...当然
  Am I the only one?我们是不是你们的唯一 ?
  Yeah...当然
  Am I sexual?我们是不是最性感的团体 ?
  Yeah...当然
  Am I everything U need?我们是不是你们最期待的团体
  U better rock U body now.你们最好跟着摆动你们的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body.摆动你的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body right.尽情摆动你的身体
  Backstreet's Back alright.因为后街男孩回来了!!
  Alright!   Now throw Ur hands up in the air.现在把你的手向上举 .
  And wave'em around like U just don't care.不要在乎其他人只要自在地摆动 .
  If you wanna party let me hear U yell.把梦尽情玩乐就让我听到你们吆喝 .
  'Cause we've got it goin' on again.因为我们又要再次造成震撼 .
  Am I original?我们是不是最经典的团体 ?
  Yeah...当然
  Am I the only one?我们是不是你们的唯一 ?
  Yeah...当然
  Am I sexual?我们是不是最性感的团体 ?
  Yeah...当然
  Am I everything U need?我们是不是你们最期待的团体
  U better rock U body now.你们最好跟着摆动你们的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body.摆动你的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body right.尽情摆动你的身体
  Backstreet's Back alright.因为后街男孩回来了!!
  Alright!   So everybody,everywhere.就是现在,每一个人,无论你在哪一个方位
  Don't be afraid,don't have no fear.不要害怕,无须恐惧
  Gonna tell the world, make it understand.大声告诉全世界,让全世界知道
  As long as there'll be music we'll be coming back again.有音乐的地方,后街男孩又回来了   Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body.摆动你的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body right.尽情摆动你的身体
  Backstreet's Back alright.因为后街男孩回来了!!
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body.摆动你的身体
  Everybody.每一个人啊
  Rock Ur body right.尽情摆动你的身体
  Backstreet's Back alright.因为后街男孩回来了!!

参考资料: http://baike.baidu.com/view/1062425.htm

啊碎发
everybody hurt someoone
L_Y_0319
2楼的应该是
qingyunduoduo
everybody say wow 嘿嘿 猜的~