对方给我发来了please confirm the below information. 她提供的信息都对了,我该怎么用英文回复她呢??

休闲娱乐助手之星M

I have carefully check the infomation you have provided. Happily, every piece is correct.

我已经仔细检查了你提供的信息。

please confirm the below information.的意思为请确认以下信息。

correct,英文单词,形容词、动词,作形容词时意为“(政治或思想)正确的;恰当的;端正的”,作动词时意为“改正;批改(学生作业);校正;指出错误;抵消;校准(仪器);修正、调整(数据)”。

correct双语例句:

1、So, presumably, if we follow our rules so far only one of these should be correct.

那么,可以假定,如果我们按照之前的规则,应该只有一个是正确的。

2、To this end it is correct, then we should insist in the end is not it?

这要这个目标是正确的,那我们就应该坚持到底不是吗?

3、And on this alone it is correct.

只有在这一点上,它是正确的。

华山一根绳
就回答:Yes, we confirm that. 或:That is correct. 就行了。^_^
qianpeng1110
I have carefully check the infomation you have provided. Happily, every piece is correct.
匿名用户
the information is correct.
或I accept the information.
或I've confirmed it and it is correct.
沧海月明之杜鹃啼血
Fine, thank you!