图片的英文怎么写

慈云山重炮biu

Picture

读音:英 [ˈpɪktʃə(r)]   美 [ˈpɪktʃɚ]

释义:n.照片,画像;图画,图片;影片;情景

vt.构想,想象;描绘,画;描述

造句:

  1. I taked a picture photo of my family.

  2. A picture photo of mine

  3. I can see an elephant in the picture.

  4. What can you see in the picture?

  5. what other things can you see in the picture

上官叶儿
picture,photograph
qq504757794
photo ,picture,
百度网友fad36bd
picture
克斯辣6578
图片