翻译这段英语

MynewschoolisverygoodandIcanseewhyTheteachersareveryenthusiasticandfriendlyandtheclas... My new school is very good and I can see why The teachers are very enthusiastic and friendly and the classrooms are amazing Eery room has a computer with a special screen almost as big as a cinema screen The teachers write on the computer and their words appear on the screen behind them The screens also show photographs text and information from websites They are brilliant 展开
lirry5211
没有标点,有些地方也读不通顺。
我的新学校很好,我看到(不知道为啥用why)老师都很热情友好,教室都很新奇。每个教室都有一个带有很特别的屏幕的电脑,屏幕像电影屏幕一样大。老师在电脑上写,字就出现在他们身后的屏幕上。屏幕还能显示照片文本和网页信息。他们真厉害。
李术旺
我们的新学校很好,老师责任心强,对学生态度和善,每个教室都配有电脑和一个电影屏幕大的显示器,老师在键盘上打字的同时就在背后的屏幕上显示出来,还能直接从网上下载图片和信息,太棒了,
SOSvs911
我的新学校是非常好,我为什么教师非常热情和友好的教室是惊人的怪诞的房间,可以看到,有一个特殊的屏幕的电脑几乎一样的教师在电脑上写,他们的话语出现在电影院屏幕大在他们身后的屏幕画面还显示照片从网站上的文本和信息,他们是辉煌

大概就这个意思

参考资料: 百度有在线翻译 你可以去试试