求英语翻译好的朋友帮忙翻译一段话,不要百度翻译等翻译器的翻译。

It'snotuntilfourtofiveyearsagodidChina'ssmarttoiletmakersembarkonpromotion,withcurren... It's not until four to five years ago did China's smart toilet makers embark on promotion, with currently about 30 market players located in Zhejiang, Guangdong and Fujian provinces, said Liu. He expects the topic to serve as a "tipping point" for the domestic market. 展开
gift_yuyue
直到四五年之前,中国的智能厕所制造商才开始提升,现在大概30个市场制造厂坐落在浙江,广东和福建省,刘说。他希望这个项目能为国内市场提供一个突破点。
匿名用户
刘先生称,中国智能厕所行业近4,5年来极速发展,现今已有近30家坐落于浙江,广东及福建等省份。他认为这是国内市场的一个转折点。
追问
那是马桶盖
追答
smart toilet 智能马桶啊?