求英语高手翻译一下!!!

Thisfigureillustratesthebustopology.Inabustopology,acableproceedsfromonecomputertothe... This figure illustrates the bus topology. In a bus topology, a cable proceeds from one computer to the next like a bus line going through a city. The main cable segment must end with a terminator that absorbs the signal when it reaches the end of the line or wire. If there is no terminator, the electrical signal representing the data bounces back at the end of the wire, causing errors in the network. 展开
泠然如水
这个数字说明了总线拓扑。在一个总线拓扑,有线电视的收益,从一台计算机到下一个像公共汽车路线穿过一座城市。主线电缆段必须结束与一个终结者天南海北的信号,当它到达线终端或金属丝。如果没有终结者,电气信号表示数据反弹回到这根金属线的末端,在网络产生误差。
百度网友56115aa
这个图形展示了巴士拓扑,在这个拓扑型图中,电讯就像巴士穿梭与城市之间一样,从一台电脑传输到另外一台电脑。主流电讯必须有一个接收终端,以便在线路结束时接受信号。否则,电子信号会从线路末端弹回,引起网络混乱。
百度网友e6a8e5db8
这个数字说明了总线拓扑。在这个拓扑型图中,电讯就像巴士穿梭与城市之间一样,从一台电脑传输到另外一台电脑。主流电讯必须有一个接收终端,以便在线路结束时接受信号。否则,电子信号会从线路末端弹回,引起网络混乱。