把英文翻译成中文

LiYan'sparentswilltakehertotheWorldParktolearnaboutthefamousplacesintheworld.Canyouse... Li Yan's parents will take her to the World Park to learn about the famous places in the world. Can you see Big Ben and Tower Bridge over there?They are in London.Wow,they are fantastic!Here's America.The capital city is called Washington D.C.I'm sure you'll like Disneyland.It is one of greatest theme parks in the world.Great,we'll go to Disneyland.What about New York?Yes,you'll like New York.It is one of the biggest cities in America.Then we can go to Niagara Falls.Niagara Falls is in Canada.Oh,it's so interesting.What's that ,Dad?That's the CN Tower in Toronto.It is the tallest tower in the world.Would you like to go to Australia?You'll like the Sydney Opera House.Of course.I want to see all these famous places.Well,let's go to Disneyland,OK?Yeah!Super! 展开
帮人画图
李琰的父母带她到世界公园,了解在世界上著名的的地方。你能看到那边的大本钟和伦敦塔桥吗?
那是伦敦。
哇,太棒了!
这是美国。
被称为首都华盛顿。我肯定你会喜欢迪士尼乐园。
它是在世界上最大的主题公园之一,好,我们将去迪尼斯乐园,纽约怎么样?
是的,你一定会喜欢纽约的,它是美国最大的城市之一,我们可以去尼亚加拉瀑布,尼亚加拉大瀑布是在加拿大。
哦,这太有趣了。
那是什么,爸爸?
这是在多伦多的CN塔。
它是世界上最高的塔。
你愿意去澳大利亚吗?
你会喜欢的悉尼歌剧院。
当然.I希望看到所有这些著名的地方。
那么,让我们去迪斯尼乐园,好不好?
呀!超强!
天紫静
李燕的父母要带她到世界公园去认识一些有名的地方在世界上。你能亲眼目睹大本钟和伦敦塔桥在那里吗?他们在伦敦。哇,他们实在是太棒了!这是美国。首都华盛顿被称为D.C.I肯定你会喜欢迪斯尼乐园。它是世界上最大的主题公园。太好了,我们去迪斯尼乐园。纽约呢?是的,你会喜欢纽约。它是一个在美国最大的城市。然后我们就可以一起去尼亚加拉瀑布。尼亚加拉瀑布是加拿大。哦,这太有趣了。那是什么,爸爸?那是在多伦多的CN塔。它是世界上最高的塔。你想去澳大利亚?你会喜欢悉尼歌剧院。当然。我希望看到所有这些著名的地方。好了,让我们去迪斯尼乐园,好吗?是的!太好了!
lich666
太简单了。楼下回答吧