跪求英语翻译 急!!!!!!!!

1.Abirdinthehandisworthtwointhebush.2.Astitchintimesavesnine.3.Earlytobedandearlytori... 1.A bird in the hand is worth two in the bush.
2.A stitch in time saves nine.
3.Early to bed and early to rise makes a man healthy and wealthy.
eeENJOY
知道合伙人教育行家
An English major with TEM8 & BEC HIGHER

A bird in the hand is worth two in the bush.
二鸟在林,不如一鸟在手。(把握现在,不要空想未来。)
A stitch in time saves nine.
及时一针省九针。(小洞不补大洞吃苦;及时补救)
Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise.
早睡早起,使人健康,富有,明智。
唯独酒还行
一鸟在手,胜过两鸟在林。
一针及时省九针
早睡早起使人健康、富裕,
发呆的lampsy
手里的一只鸟胜过丛林里的2只 (就是说不要贪多 要知足)

及时的一针胜过九针

早睡早起身体好
我才是鱼进锅
1. 一鸟在手,胜似二鸟在林
2.小洞不补,大洞吃苦
3.早睡早起使人健康,富有
Dedicated4u
1.一鸟在手更胜双鸟在林。
2.一针及时省九针。
3.早睡早起使人健康富有。
创作者创作着
一鸟在手胜于二鸟在林。
锦上添花易,雪中送炭难
早睡早起身体好