在线中文翻译英文转换器

讲究卫生,勤晒被褥,保持房间通风,防寒保暖,不去人群密集的地方,如网吧,电影院等,公共环境如教室,宿舍等每天两次进行消毒... 讲究卫生,勤晒被褥,保持房间通风,防寒保暖,不去人群密集的地方,如网吧,电影院等,公共环境如教室,宿舍等每天两次进行消毒 展开
毒魅a小漠
Pay attention to hygiene, often bask in bedding, keep the room ventilated, cold heat preservation, not to crowded places, such as Internet cafes, movie theaters and other, public environment, such as classrooms, dormitories and twice a day for me to help him solve disinfection
脉脉fly1
印季萌s4
朋友推荐给我几首英文歌曲,确实不错,分享给你们,感谢收听
来自鹤庐撩人心怀的鹅掌楸
Usd113496 English