这段英语什么意思·求翻译,搞悬赏·

巴萨吧吧务ID
这个是《V字仇杀队》里V第一次出场时的自我介绍 特意使用了全部是v开头的单词
意思我就懒得自己从字幕里照打了 找了个现成的你看看好啦

-Voila! 看哪!
In view, a humble vaudevillian veteran...在您眼帘中的 是一位低贱的杂耍老手...
cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate.在命运的浮沉中随波逐流 扮演着受害与加害者的双重角色
This visage, no mere veneer of vanity...这面孔 不徒是虚华的外表...
is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished.它还是业已不再的人民呼声的残响
However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified...不过 不惮于重提昔日烦恼的他 依然活力盎然...
and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice...决心铲除那些腐化堕落的毒虫 他们是作恶的先锋...
and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.他们代表了对自由意志 肆无忌惮的恶意破坏
The only verdict is vengeance, a vendetta...对他们裁决只有复仇 这象征希望的血海深仇
held as a votive not in vain, for the value and veracity of such...不会是徒然的 因为它的价值和正确性
shall one day vindicate the vigilant and the virtuous.终有一天会证明 那些高尚者和警醒者是对的
Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose.毫无疑问 我这罗嗦的拉拉杂杂 最终变得冗长无比
So let me simply add that it's my very good honor to meet you...所以请允许我简单补充一下 认识您是我的荣幸...
and you may call me V.您可以请叫我V

参考资料: http://www.douban.com/group/topic/3907055/

bvcbvcbday
我感觉好像是看过的电影里面的台词 是不是一个戴面具的人他想炸掉议会什么的