急求服装专业英语翻译.............................. 20

BUST(2"BELOWARMHOLE)SWEEP/BOTTOMOPENINGLENGTHFROMCENTERBACKSHOULDERSLOPEFROMHPSIMAGIN... BUST (2" BELOW ARMHOLE)
SWEEP/BOTTOM OPENING
LENGTH FROM CENTER BACK
SHOULDER SLOPE FROM HPS IMAGINERY LINE
ACROSS SHOULDER HPS FOLD TO HPS FOLD
ACROSS SHOULDER AT SHOULDER SEAM PT TO SHOULDER SEAM PT.
ACROSS BACK @YOKE
ACROSS FRONT(6'' DOWN FROM HSP)
WAIST (16 '' DOWN FROM HSP)
HIGH HIP (20" BELOW HPS)
SLEEVE LENGTH (SHOULDER SEAM TO CUFF EDGE)
ARMHOLE CIRCUMFERENCE
UPPER ARM / MUSCLE (1'' BELOW A/H )
CUFF OPENING @ 1ST BUTTON
CUFF OPENING ON EDGE
CUFF WIDTH
SLEEVE PLACKET
NECK OPENING SEAM TO SEAM
COLLAR LENGTH POINT TO POINT
NECK DEPTH- BACK (HSP TO IMAGINERY LINE)
NECK DROP FRONT (FROM HPS IMAGINERY LINE TO CF NECK BAND SEAM)
COLLAR WIDTH FROM CB
NECK BAND HEIGHT AT CB
COLLAR STAND CORNER AT CF
COLLAR POINT
CF PLACKET WIDTH
FRONT YOKE SEAM FROM HPS
BUTTONS
SPARE BUTTONS
DISTANCE BETWEEN CF BUTTONS
1ST BUTTON FROM HPS FOLD (NOT INCLUDING COLLAR STAND BTN)
BACK DART LENGTH
FORWARD SHOULDER SEAM
SLEEVE TAB BUTTON PLACEMENT FROM SHOULDER SEAM
SLEEVE TAB W x L
Even_Chen77
BUST (2" BELOW ARMHOLE) 胸围(夹下2")
SWEEP/BOTTOM OPENING 摆围/下脚开口
LENGTH FROM CENTER BACK 后中长
SHOULDER SLOPE FROM HPS IMAGINRY LINE 肩斜由肩顶水平线度下
ACROSS SHOULDER HPS FOLD TO HPS FOLD 肩阔,肩折叠点到肩折叠点
ACROSS SHOULDER AT SHOULDER SEAM PT TO SHOULDER SEAM PT.肩阔,肩缝点到肩缝点,(与上面的测量点稍有不同)
ACROSS BACK @YOKE 后背阔,担干位
ACROSS FRONT(6'' DOWN FROM HSP) 前胸阔(肩顶下来6")
WAIST (16 '' DOWN FROM HSP) 腰围,肩顶下来 16"
HIGH HIP (20" BELOW HPS) 上坐围(肩顶下 20")
SLEEVE LENGTH (SHOULDER SEAM TO CUFF EDGE) 袖长(肩缝到袖口边)
ARMHOLE CIRCUMFERENCE 夹圈围度
UPPER ARM / MUSCLE (1'' BELOW A/H ) 上臂 (夹下1")
CUFF OPENING @ 1ST BUTTON 袖开口,第一粒,
CUFF OPENING ON EDGE 袖开口,边位度
CUFF WIDTH 袖口阔
SLEEVE PLACKET 袖筒
NECK OPENING SEAM TO SEAM 领口阔,骨至骨
COLLAR LENGTH POINT TO POINT 领长,点到点
NECK DEPTH- BACK (HSP TO IMAGINERY LINE) 后领深,肩顶到水平线,
NECK DROP FRONT (FROM HPS IMAGINERY LINE TO CF NECK BAND SEAM) 前领深,肩顶水平线到前中领捆条骨
COLLAR WIDTH FROM CB 领阔, 由后中
NECK BAND HEIGHT AT CB 后中领捆条高
COLLAR STAND CORNER AT CF 前中下级领角
COLLAR POINT 领尖
CF PLACKET WIDTH 前中筒阔
FRONT YOKE SEAM FROM HPS前担干骨,由肩顶
BUTTONS 钮扣数量
SPARE BUTTONS 士啤钮数量
DISTANCE BETWEEN CF BUTTONS 前中钮距
1ST BUTTON FROM HPS FOLD (NOT INCLUDING COLLAR STAND BTN) 第一粒钮距肩折叠点(不含下级领钮)
BACK DART LENGTH 后省长
FORWARD SHOULDER SEAM 肩骨走前
SLEEVE TAB BUTTON PLACEMENT FROM SHOULDER SEAM 袖绊钮位置距肩缝
SLEEVE TAB W x L袖绊 宽x长
ztlthb
参考一下机译的结果

LENGTH FROM CENTER BACK
SHOULDER SLOPE FROM HPS IMAGINERY LINE
ACROSS SHOULDER HPS FOLD TO HPS FOLD
ACROSS SHOULDER AT SHOULDER SEAM PT TO SHOULDER SEAM PT.
ACROSS BACK @YOKE
ACROSS FRONT(6'' DOWN FROM HSP)
WAIST (16 '' DOWN FROM HSP)
HIGH HIP (20" BELOW HPS)
SLEEVE LENGTH (SHOULDER SEAM TO CUFF EDGE)
ARMHOLE CIRCUMFERENCE
UPPER ARM / MUSCLE (1'' BELOW A/H )
CUFF OPENING @ 1ST BUTTON
CUFF OPENING ON EDGE
CUFF WIDTH

中心后面的长度
从高压钠灯意象行肩坡
跨到高压钠灯折肩高压钠灯折
跨在肩煤层 PT 到肩煤层 PT 的肩。
跨背 @ 轭
跨前 (6 ' 下从 HSP)
腰 (16 下来从 HSP)
臀部高 (20"下面 HPS)
套筒长度 (肩缝到袖口)
袖窿周长
上臂 / 肌肉 (1 下面 A/H)
袖口 @ 1 按钮
开幕式上袖口
袖口宽复制到剪贴板

SLEEVE PLACKET
NECK OPENING SEAM TO SEAM
COLLAR LENGTH POINT TO POINT
NECK DEPTH- BACK (HSP TO IMAGINERY LINE)
NECK DROP FRONT (FROM HPS IMAGINERY LINE TO CF NECK BAND SEAM)
COLLAR WIDTH FROM CB
NECK BAND HEIGHT AT CB
COLLAR STAND CORNER AT CF
COLLAR POINT
CF PLACKET WIDTH
FRONT YOKE SEAM FROM HPS
BUTTONS
SPARE BUTTONS
DISTANCE BETWEEN CF BUTTONS
1ST BUTTON FROM HPS FOLD (NOT INCLUDING COLLAR STAND BTN)
BACK DART LENGTH
FORWARD SHOULDER SEAM
SLEEVE TAB BUTTON PLACEMENT FROM SHOULDER SEAM
SLEEVE TAB W x L

袖筒
颈部开幕煤层
领长度点到点
颈部深度回 (HSP 意象行)
(从 CF 颈带煤层的高压钠灯意象行) 的脖子拖放前面
CB 领的宽度
CB 颈带高度
在 CF 领站角
领点
CF 袖筒宽度
前面轭煤层从高压钠灯
扣子
备用的扣子
CF 扣子之间的距离
从高压钠灯折 (不包括领立场税目) 1 扣子
BACK DART LENGTH
转发肩缝
袖筒标签扣子从肩缝放置
W x L 袖筒