帮我翻译一下下面这段英文,非常感谢,急用!

Therealworkwasabouttostart.Onebyone,theutilitycajoleditscustomersintoacceptingthewate... The real work was about to start. One by one, the utility cajoled its customers into accepting the water. Manufacturers wondered what residues the water might have left on their wafers in their factories, but the utility pointed out that the ultrapure water was cleaner than most drinking water. Finally the island’s 12 wafer-fabrication plants and other electronics manufacturers championed the ultrapure water, using it to wash their silicon wafers. The companies calculated that the recycled water’s exceeding purity saves them several billion a year, in part by cutting out steps in their internal water-purification process.
Singaporealso started priming the public. The prime minister drank a bottle or the treated water at national festival, and the crowd cheered. The message was clear --- patriotic Singaporeans drink wastewater. But the rest ofSingaporewas slower to follow. A parody of a popular nationalist song, “Count on Me,Singapore,” cheerily urged residents to “Drink Our Pee,Singapore.”
秋萝茗瑰缘love
真正的工作开始了。一个接一个,它说服客户接受水。制造商不可能有水在他们的工厂,其晶片留下什么样的残留,但它指出,超纯水的比大多数饮用水净化器。最后,岛上的12晶圆制造厂和其他电子产品制造商倡导的超纯水,用它来洗硅晶片。该公司计算,再生水的纯度可以节省超过几个亿美元,部分通过切割步骤在其内部的水净化过程。

唱水汽的因素开始启动公共。首相喝了一瓶或处理过的水,在国庆节,和人群欢呼。信息是明确的:爱国新加坡人饮料废水。但其余的慢遵循。一种流行的民族主义的歌曲模仿,“相信我,新加坡,“快活地敦促居民“喝我的尿,新加坡。”
半颗糖无谓
真正的工作开始了。一个接一个,它说服客户接受水。制造商不可能有水在他们的工厂,其晶片留下什么样的残留,但它指出,超纯水的比大多数饮用水净化器。最后,岛上的12晶圆制造厂和其他电子产品制造商倡导的超纯水,用它来洗硅晶片。该公司计算,再生水的纯度可以节省超过几个亿美元,部分通过切割步骤在其内部的水净化过程。

singaporealso开始启动公共。首相喝了一瓶或处理过的水,在国庆节,和人群欢呼。信息是明确的:爱国新加坡人饮料废水。但其余的ofsingaporewas慢遵循。一种流行的民族主义的歌曲模仿,“相信我,新加坡,“快活地敦促居民“喝我的尿,新加坡。”
幸致志
真正的⼯作开始了。⼀个接⼀个,它说服 客户接受⽔。制造商知道树脂费⽔可能对 他们的晶⽚⼯⼚左,但它指出了超纯⽔⽐ ⼤多数饮⽤⽔净化器。最后,岛上的12晶 圆制造⼚和其他电⼦⼚家⽀持超纯⽔,利 ⽤我来洗硅晶⽚。公司C推算出循环⽔的超 纯洁节省数⼗亿年,部分通过切割步骤在 其内部的⽔净化过程。singaporealso开始 启动公共。⾸相喝了⼀瓶或处理后的⽔在 国庆节,和⼈群乐透D.信息是明确的:爱 国新加坡意味着饮料废⽔。但其余的 ofsingapor EWAs慢遵循。⼀个模仿流⾏的 N ationalist歌,“相信我,新加坡,“慈rily 敦促居民“喝我的尿,新加坡。”
帐号已注销
真正的工作开始了。一个接一个,它说服客户接受水。制造商不可能有水在他们的工厂,其晶片留下什么样的残留,但它指出,超纯水的比大多数饮用水净化器。最后,岛上的12晶圆制造厂和其他电子产品制造商的支持