道歉信英文版

你的侄子在踢足球的时候把Mrsimth家的玻璃踢碎了,你写一封道歉信要求:1)真诚的表达你的歉意2)你已经劝慰过你的侄子不要要在人家屋子前踢足球啊,但是他没有听劝3)为了... 你的侄子在踢足球的时候把Mr simth 家的玻璃踢碎了,你写一封道歉信
要求:1)真诚的表达你的歉意
2)你已经劝慰过你的侄子不要要在人家屋子前踢足球啊,但是他没有听劝
3)为了表达诚意愿意主动支付赔款并且是从侄子零钱里面扣除,并且保证不会再犯
4)再次抱歉给你带来的烦扰
匿名用户
Dear Mr simth :
Sorry, my nephew put your glass is broken. I've told him not in the next room front play football. Although he didn't listen to, but I will still be warned him. I will pay for your loss and from his pocket money to buckle, warned him not to make the same mistake again! Finally, I was once again to you express apology for him!
Hope will bring you trouble!
Break your glass`s man

中文是:对不起,我的侄子把你家的玻璃打碎了。我已经劝过他下次不要在人家屋子前面踢足球了。虽然他不听但我还是会告诫他。我会赔偿你的损失并且是从他的零花钱里扣,以此告诫他不要再犯同样的错误!最后我还是再次替他向你表达歉意!
希望不会带来给你烦恼!