相册的英文名字有哪些呢

岩尘沫9611
相册 [xiàng cè] photo album
短语
网络相册 image hosting service ; Flickr ; Image hosting ; Photo site
白色相册 WHITE ALBUM
私密相册 PhotoVault ; Gallery Private ; Photo Privacy
相关例句:
1、她珍爱她的相册。
She treasures her photo album.
2、这个访问团应该回答冥王星到底是什么,无论如何它仍存在的一些问题,并且它如何与太阳系家族相册合适?
The mission should answer some lingering questions about just what is this Plutothing anyway and how does it fit in the solar system’s family album?
3、你可以在“我的镜头”群里建立和分享相册,并且用你的照片来玩游戏。
Create and share albums, puzzles, and games with your photos in our My Shotcommunity.
十象科技