英国国庆节由来用中英文介绍

急!不要太长.就写英国的国庆日由来就行.不要扯太远... 急!不要太长.就写英国的国庆日由来就行.不要扯太远 展开
下雪的憧憬5
英国国庆日:随国王的生日变换在君主立宪制国家英国,按历史惯例,国王的生日为英国国庆日。
现伊丽莎白二世的生日为4月21日,但由于伦敦4月气候欠佳,因此将每年的6月第二个星期六定为“女王官方诞辰日”。
Britain's National Day: With the change of the king's birthday in the constitutional monarchy country of England, according to historical practice, the king's birthday is the National Day of England。
Now Elizabeth II's birthday is April 21. However, due to the poor weather in April in London, the second Saturday of June every year is designated as the "official birthday of the queen"。
gdgdfgf
1天下无敌2
eee