帮忙翻译个道歉信.在线等!!!急!!!

中文:亲爱的邱老师:对于今天的事,我感到很抱歉.不管别的同学怎么想,我还是很谢谢你从百忙之中抽出时间给我们讲课.我以后一定好好听课,不再让你操心.请你不要生气了,好么?简... 中文:
亲爱的邱老师:
对于今天的事,我感到很抱歉.
不管别的同学怎么想,我还是很谢谢你从百忙之中抽出时间给我们讲课.
我以后一定好好听课,不再让你操心.
请你不要生气了,好么?

简洁一点!
不要有语法错误!!!
Miley小猫咪
Dear teacher Qiu:

For today, I am very sorry.

No matter how other students think, I thank you from the very busy time for us to give lectures.

I'll definitely take classes, you no longer have to worry about.

Please do not angry, so what?