初中生3分钟英语演讲稿(附中文)

应涵盖个人学习生活、人生感悟、好人好事、社会公德、自然环保等方面... 应涵盖个人学习生活、人生感悟、好人好事、社会公德、自然环保等方面 展开
岁寒白羊
Everyone is different in the world!And anybody has his or her own idears about study or life.Now let me tell you about my thoughts.I think study is very important for people.On the one hand,we can learn lots of knowledge to solve ours' life problems.On the other hand,we can achieve our dreams by studying.
每个人在世界上都是不同的,并且每个人对学习和生活都有着不同的见解。那么接下来让我告诉你门我的想法。我觉得学习对人来说至关重要。在一方面,我们可以学到大量知识来解决我们的生活难题,从另一方面来说,我们可以通过学习来成就我们的梦想!
本人是初三学生,先写这么多,如有错误,还请多多包涵!
匿名用户
呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃额呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃额 ,英语什么的,so easy,可我不想加中文