【急】帮忙翻译几个英文句子。。

1、Itillustratesthroughperformance-importanceanalysis,theareasofmajorconcernintheplann... 1、It illustrates through performance-importance analysis, the areas of major concern in the planning and management of bicycle tourism, and recommends that a demand side perspective is needed if the supply side of the industry is to be sustainable in the future.

2、This has obvious implications for rural regional development initiatives and the planning and provision of infrastructure for these travellers. However, in the case of cycle tourism, assumptions have been made as to what cycle tourists require with respect to infrastructure without adequate research into the demand side.

谢谢。。。
符合中文逻辑。。。读得顺。。
百度网友71e7394
1、It illustrates through performance-importance analysis, the areas of major concern in the planning and management of bicycle tourism, and recommends that a demand side perspective is needed if the supply side of the industry is to be sustainable in the future.

性能的重要性分析表明,主要地区注重规划发展自行车旅游管理行业,该分析同时还建议如果行业的供应方想要寻求在未来的可持续发展,就要与需求方达成共识。

2、This has obvious implications for rural regional development initiatives and the planning and provision of infrastructure for these travellers. However, in the case of cycle tourism, assumptions have been made as to what cycle tourists require with respect to infrastructure without adequate research into the demand side.

这对于农村地区发展的规划和措施,以及向这些旅客提供何种基础设施都有显著的影响。然而,就循环性旅业而言,不能在未对基础设施的供应方进行充分的调查之前,就得出那些周期性旅客对于基础设施的需求。
伊人手写

它通过表现重要性分析、主要关心自行车旅游业的区域在计划的和管理说明,并且推荐需要面透视是需要的,如果供应经济学政策产业在将来是能承受的。

这有农村区域发展主动性和计划的明显的基础设施涵义和供应向这些旅行家。 然而,在周期旅游业情况下,假定被做了至于什么周期游人需要关于基础设施,不用充分研究入需要面
lisayang123456
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
人工翻译的累啊!!!!!希望加分哦~~~~~~~~~~
1. 这说明,在分析了行动的重要性的基础上,通过对主要关心的区域规划和管理的自行车旅游,和推荐需求侧视角是必要的,如果供应方面的行业是可持续发展的话。

2.农村区域发展和规划和提供基础设施对这些旅行者有很大的影响。然而,在循环旅游中,如果已经有过关于旅游者需要的某些周期或基础设施什么的,那么就没有什么研究的必要了。
haibara3839
1、它通过性能的重要性分析表明,在规划和自行车旅游管理专业的关注,并建议将需求方的角度来看,如果需要对行业的供应方将在未来的可持续发展。
2、这对农村区域发展规划和举措,并为这些旅客提供基础设施有明显的影响。然而,在循环旅游为例,假设已以游客需要什么周期没有足够的研究,在基础设施方面向需求方。
stljwan1314
一、通过分析,阐述了performance-importance领域主要涉及在规划和管理的自行车旅游,推荐了需求侧视角是必要的,如果供应方面的行业是可持续发展的未来。

二、本有明显影响农村区域发展和规划和提供基础设施为这些旅行者。然而,在循环旅游,假设有过关于旅游者需要什么样的周期与基础设施,没有足够的研究需求。