欧洲冠军联赛的英文全称是什么?

XHHISEA02274
欧洲冠军联赛(UEFA Champions League,简称欧冠),又叫欧洲足球联合会冠军联赛,是每年一度举行的欧洲足球俱乐部最高荣誉的足球赛事
全程是:Union of European Football Association Champions League

例子:
1.We want to have the Champions League under the umbrella of Uefa, but we also want Uefa to hear ourdemands.
我们希望让欧冠联赛继续在欧足联的旗帜下,但我们也希望欧足联能听取我们的要求。
2.UEFA will continue with, and even strengthen solidarity, both to protect the future of football and to deliver the wider benefits that our sport brings to society as a whole.
欧足协将继续寻求,甚至更加强调团结的态度。 这是为了保护足球的未来,也是为了扩大这项体育运动从整体上带给社会的利益。
cyanorangeboy
欧洲冠军联赛:UEFA Champions League
UEFA全称:the Union of European Football Associations
中文名称是欧洲足球联盟
liuchao6396500
欧洲冠军联赛:UEFA Champions League
UEFA全称:the Union of European Football Associations
中文名称是欧洲足球联盟
熊熊冷荷0Hv
欧洲冠军联赛名称:UEFA Champions League
UEFA全称:the Union of European Football Associations
中文名称是欧洲足球联盟
溢贝贝
European Champion's Cup欧洲冠军杯赛
European Champion's League欧洲冠军联赛