郭采洁的I remember表达了什么感情?

莫语忆

对于一个人的思念之情
阳太郎1991
Do u know that I'm OK
你知道我好不好?
are there things you wanna say
你想说些什么,
thinking of u night and day
想你的每天每夜。

hopping you'll come back and stay
希望你会回来呆在我身边。
I remember when u told me
我记得你告诉我。
I'll be all right
我很好。
Don't worry
别担心。

i try and try to understand...
我试图去明白
is all this just a sad good bye?
是不是只有悲伤的再见。
thinking of you night and day...
想你的每天每夜
no matter if you'll come and stay
不管你是否回来呆在我身边。
i remember when you told me
我会记得你告诉我。
I'll be all right
我很好。
just hold me...
握住我。

So I don't wanna close my eyes tonight
我不想在天黑闭眼
missing you make me cry
想你会让我落泪
your love will give me strengths to carry on
你的爱给了我坚持的勇气。
you'll always be my heart and mind
你一直在我心里脑海里
so i don't wanna close my eyes tonight
所以我不想在天黑闭起眼睛。
i know it's just a miss match in time...
我知道只是思念和时间赛跑。
why...oh ...why
为什么。为什么。
miss match in time
思念和时间赛跑。

歌词以上,这首歌是采洁写给她辞世的妈妈的,词曲都是她与作曲家陈伟一起完成的,包含了她的感情。表达了对母亲的思念和依恋
吕叶_babynever
应该是放不下的感情
糯米团_爱
放不下的感情
duiwaihanyuyi
放不下的感情