英文翻译成中文

Evenwhenathome,yourworkisthetoppriority.Youaretotallycommittedanddriventowork,andyour... Even when at home, your work is the toppriority.
You are totally committed and driven to work,and your happiness is found in your work.
Work always seems to take precedence overfamily and leisure time.

You have no social life other thanwork-related events.
You get upset when others suggest you cutback on your work.
天降之星1号
Even when at home, your work is the toppriority.(天降之星1号贡献)求采纳..
即使在家里,你的工作是当务之急。
You are totally committed and driven to work,and your happiness is found in your work.
你是完全致力于推动的工作,和你的幸福在你找到工作。
Work always seems to take precedence overfamily and leisure time.
工作似乎总是优先overfamily和休闲时间。
You have no social life other thanwork-related events.
你有没有其他社会生活比工作相关的事件。
You get upset when others suggest you cutback on your work.
你生气当别人建议你减少你的工作。
世联翻译
dgtgtian
即使在家中,你的工作也是至高无上的。

你完全致力于工作,因为你在工作中能够找到幸福。
工作似乎总是在家庭和休闲之上。

你除了与工作相关的事外,没有其他的社交生活。
当其他人建议你减少工作时,你常常表现的急促不安。

建议一下:其实英语翻译主要是一个语境问题,语境不同意思可以完全不同;另外,英语翻译大可不必同字同语,宗旨就是让翻译更符合中国人或汉语的习惯。
klnno086
有几种方法。一般是用谷歌chrome浏览器是开放的,然后它会提示你,如果翻译成中国人。否则,直接复制粘贴到谷歌翻译在翻译,或更正确地一般翻译90%。不信你复制到一个问题,百度稍微机器。让专家给你的人翻译。
怪咖青年不言弃