麻烦帮我翻译一下

Aboyiswalkingonthestreetwhenheseesasnake.Thesnakeasks,"Canyoutakemetothetopofthemount... A boy is walking on the street when he sees a snake. The snake asks, "Can you take me to the top of the mountain? I want to see the sunset (日落) for the last time before I die (死)."
The boy answers, "No, Mr Snake. If I pick you up (捡起), you'll bite (咬) me."
The snake says, "No, I'll never do that."
Then the boy takes it there. After the sunset, the snake asks, "Can you take me to your home?" The boy takes it to his home and gives it some food.
The next day the snake says, "Please take me back to my home. It's time for me to leave this world."
The boy thinks he is safe this time, so he takes it home. But just before he puts the snake down, it turns back and bites him. The boy cries out, "Mr Snake, why do you do that?"
The snake laughs, "Don't you know who I am?"
晟睿教育
晟睿教育,前身是上海小音托雅学习中心。成立以来,资深的教师团队为学校赢得了家长及培训业界的教学好口碑。多年与上海多所高校国际项目长期合作(提供商之一)。同时是ETS托福Junior官方授权考点。
一个小男孩走在街上遇到了一条蛇。
这只蛇说“你能带我到山顶吗?我想在我死之前最后再看一次日落。”
而这个男孩说“不,亲爱的蛇先生。如果我捡起你,你就会咬我了。”
蛇又对男孩说“不,我永远都不会这么做。”于是这个男孩带着蛇去了山顶。
在日落后蛇又对男孩说“你能带我去你家吗?”男孩带着蛇回了家并给了它一些食物。
第二天,蛇对男孩说"请带我回到我的家,我是时候该离开这个世界了”
男孩认为他已经安全了,就带着蛇回到家。但是在他正准备放下蛇的时候,蛇反身咬了他。

男孩哭着说道“蛇先生,你为什么要这么做”
蛇大笑道“你不知道我是谁吗”
相信你懂得对吧
一个男孩走在路上时候看到一条蛇。这条蛇说,你可以在我死带我去山顶上看最后一次日落吗。这个男孩回答,不,蛇先生,如果我捡起你你会咬我的。蛇说,不,我不会那么做的。然后男孩带它去那儿了。日落以后,蛇说,你可以带我去你家吗?男孩待着它回他家还给他了些食物。接下来一天这条蛇说,请带我回我家。该是我离开这个世界的时候了。男孩认为他这次是安全的,所以他带它回家。但是就在它放下蛇之前,它转过身咬了他。这男孩尖叫,蛇先生,你为什么这么做?蛇笑了,你不知道我是谁吗?