急:如何回复别人的英文感谢邮件

领导邮件里说非常感谢我在短时间内高效出色的完成了任务,按老外的习惯,我该如何英文回复呢?... 领导邮件里说非常感谢我在短时间内高效出色的完成了任务,按老外的习惯,我该如何英文回复呢? 展开
小圳军

这个不用慌,找个模板直接套用就可以了,下面来个模板:

Thank you for all the help you have given me with my job search.
I especially appreciate the information and advice you have provided, and the contacts you have shared with me. Your assistance has been invaluable to me during this process.
Again, thank you so much. I greatly appreciate your generosity.
Best Regards

拓展资料:

英语(English)是印欧语系-日耳曼语族下的语言,由26个字母组合而成,英文字母渊源于拉丁字母,拉丁字母渊源于希腊字母,而希腊字母则是由腓尼基字母演变而来的。英语是国际指定的官方语言(作为母语),也是世界上最广泛的第一语言,英语包含约49万词,外加技术名词约30万个,是词汇最多的语言,也是欧盟以及许多国际组织以及英联邦国家的官方语言,拥有世界第三位的母语使用者人数,仅次于汉语和西班牙语母语使用者人数。

蓝雪儿老师

回复别人的英文感谢邮件如下:

Thank you for all the help you have given me with my job search.

谢谢你在我找工作时给我的所有帮助。

I especially appreciate the information and advice you have provided,。

and the contacts you have shared with me. Your assistance has been invaluable to me during this process.

我特别感谢你提供的信息和建议,以及你与我分享的联系方式。在这个过程中,你的帮助对我来说是非常宝贵的。

Again, thank you so much. I greatly appreciate your generosity.

再次感谢你。我非常感谢你的慷慨。

Best Regards

致敬

电子邮件的功能有∶

1、通过网络的电子邮件系统,用户可以用非常低廉的价格,以非常快速的方式与世界上任何一个角落的网络用户联系;

2、用户可以得到大量免费的新闻、专题邮件,并实现轻松的信息搜索;

3、通过电子邮件是可以直接面向人与人之间信息交流;

4、可利用其非高峰期间传送信息,这对于商业邮件具有特殊价值。

ouranyiwai
I am glad to get your appraise! I wish also to thanks for the assistance you have given me in my work!I will try my best to done in future!

不用写太多,写两句客气的就行!也不用说的太复杂,老外们一般喜欢直来直往!
sallybrown
Dear Sir

Thanks for your email and it's my pleasure to take the opportunity. I will be more than happy to offer more help in the future.

Best Regards,
XXX
百度网友00bff5200
thank you!

I am glad to get your appraise. I will try my best to conqure any difficulties and to fulfill your required