快的英文

1个回答
喵喵爱吃鱼j5
快的英文是:fast。

fast adj.快速移动的;快的;偏快的;紧固的;牢的;紧的;快速的;过于热乎的;刺激的;快速进行的。

quick adj.快的;迅速的;急速的;匆匆的;理解得快的;反应快的;学得快的;聪明的;有才智的;短暂的。

rapid adj.快的;迅速的;迅捷发生的;快速的。

swift adj.迅速发生的;移动速度快的。

quick-witted adj.颖悟的;机智的;机敏的。

短语搭配
1、显效快:produce quick effect.

2、快进键:fast-forward key.

3、快倒键:rewind button.

4、心率快:tachycardia; accelerated heartbeat.

5、长得快:grow fast.

6、快干漆:quick-drying paint;quick-drying paint.

7、快门锁:shutter-release lock.

8、快车票:express ticket.

9、收效快:get quick returns.

10、走这般快:go this fast.

双语例句
1、但这些德拉克马很快就只能换回10,000欧元。

But those drachmas will soon fetch just 10,000 euros.

2、同样,最高层全球化的普及速度似乎也不是非常快。

Nor does the incidence of top-level globalization seem to be increasing very rapidly.

3、幸好那些挑战正在以相当快的速度消失。

Thankfully,those challenges are going away an data fairly quick pace.

4、不过现代的高管对过快增长持谨慎态度。

Hyundai executives are cautious about growing to orapidly.

5、硅谷的一切变得真快啊。

In silicon valley,things change very fast indeed.

6、.过快建造“大科学”公司。

Building a big science story too fast.

7、首先,山寨厂商的动作也很快。

For one thing,counter feitersact fast.

8、那些暑假总是过得太快。

Those summers alway sended too soon.