英语题目求高人解答谢谢!

V英译汉((共5题;每小题4分,满分20分)1.Youwillmakemistakesifyoudothingsinahurry.2.Tomatoesareloadedw... V英译汉((共5题;每小题4分, 满分20分)
1. You will make mistakes if you do things in a hurry.
2. Tomatoes are loaded with nutrients.
3. I finish reading this book in a week.
4. Do you think you can do it by yourself?
5.I’d like to have coffee rather than tea.
6. In short, our goal is to win world championship.
7.In that case, you need all the help you can get.
8. The more passions we have, the more happiness we are likely to experience.
9.Apples here like water and sunshine.
10.You should look around before you cross the street.
11. All that glitters is not gold.
12.It takes me an hour to walk there and back.
13.He is familiar with the geography of New England.
14.Tom was skilled enough in French to translate a novel.
15. Nodding your head is equivalent to saying “yes”.
yc_19880612
1、如果你很着急的做事情你会犯错的。
2、土豆富含维生素。
3、我会在一周以后读完这本书。
4、你认为你可以自己完成它吗?
5、我想喝咖啡而不是茶。
6、简言之,我们的目标是赢得世界杯。
7、在那种情况下,你需要你可以获得的所有帮助
8、我们越有激情,就越有可能体会到幸福。
9、这里的苹果喜欢水和光照。
10、在你过街之前你应该环顾一下四周。
11、所有闪烁的东西都不是金的。
12、走道那里来回花费我一个小时。
13、他对新英格兰的地理很熟悉。
14、汤姆法语很熟,能够翻译一本小说。
15、点头就相当于说“是”。
  1. 如果你急匆匆地做事,你将会犯错误

  2. 西红柿富含营养

  3. 我在一个星期内看完了这本书

  4. 你觉得你能自己做这件事吗?

  5. 比起喝茶,我更想喝咖啡

  6. 简言之,我们的目标就是赢得世界冠军

  7. 在这件事上,你需要最大的帮助

  8. 我们拥有的激情越多,我们所体验的快乐就越多

  9. 苹果在这里就像水和阳光般重要

  10. 你过马路之前要向周围看一下

  11. 所有那些闪烁着的东西都不是金子

  12. 来回花我一个小时

  13. 他很熟悉新英格兰的地理

  14. 汤姆的法语熟练得可以翻译一本小说

  15. 点头等于说好的

匿名用户
1、如果你做事情很急躁,那么你会犯错的。