My Summer Holiday I had a happy summer holiday.It lasted for about two months.At the beginning of t

MySummerHolidayIhadahappysummerholiday.Itlastedforabouttwomonths.Atthebeginningoftheh... My Summer Holiday
I had a happy summer holiday.It lasted for about two months.At the beginning of the holiday,I just stayed home,for I was tired from the heavy study in school.Then I went traveling with my classmates.I went to Shanghai Expo.I spent six days there.After that I had to return to school to have extra classes,for I was going to graduate the next years.I went to school early in the morning and went home in the afternoon as I usually does during school days.It lasted for about half a month.I enjoyed it though tired. 全文什么意思?
范小狗牙
我的暑假
我度过了一个快乐的暑假 它持续了差不多两个月 暑假刚开始的时候 我只是呆在家里 因为学校繁重的学业使我感到非常疲倦 然后我和我的同班同学出去旅游 我去了上海世博会 我在那里呆了六天 之后我不得不回到学校不可 因为我明年就要毕业了 我每天早上早早去上学 傍晚回家 和我上学的时候一样 这样的日子一直过了半个月 虽然很累但是我还是很愉快
christine吖婷
我的暑假
我度过了一个快乐的假期,它差不多持续了两个月。在暑假开始的时候,我只是一直呆在家,因为学校的学习太繁重了。后来我和同学们一起去了旅游。我去了上海世界博览会。我在那里呆了六天。然后就会学校补课了,因为我下一年就要毕业了。我早早地回学校,下午放学。这样大概持续了半个月,尽管很累,但我依然很快乐~
昳真白538
我的假期
我有一个快乐的暑假它持续了大约两个月刚开始的时候,我就呆在家里的节日,因为我累了,从繁重的学习的学校然后我和我的同学一起去旅行的. 我去了上海世博会我花了6天的在那里从那以后,我不得不返回学校有额外的课程,因为我将要毕业以后的几年里我去学校一大早就回家去,在下午我通常是在学校的日子. 它持续了大约半个月我喜欢它虽然很累。
xuanwenhua
我的暑假
我有一个快乐的暑假.假期历时约两个月.刚开始的时候,我只是呆在家里,因为繁重的学业使我很累了,然后我和同学去了上海世博会旅行,花了6天时间,我不得不返回学校补课,因为我明年将要毕业了,每天早上早早去上学 傍晚回家,和我上学的时候一样紧张,这样的日子持续了半个月,虽然很累,但我还是很快乐~