你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
包括:
1. 你对谚语的理解;
2. 健康饮食的建议。
注意:
1.词数 80 左右;
2.请在答题卡的相应位置作答。

1个回答
摘要 You are what you eat, or so the saying goes.This actually means that we should pay attention to our diet in our daily life, rather than what we really eat.
咨询记录 · 回答于2023-01-10
2.请在答题卡的相应位置作答。
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
包括:
1. 你对谚语的理解;
2. 健康饮食的建议。
注意:
1.词数 80 左右;
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
Leonora makes her designs. The bubble (泡沫) wrappers from delivery packages are nice-looking and suitable for a good design, 60 (particular) for making wedding dresses. They are also used for everything from wedding decoration to birthday 61 (party).In Asia, there is plenty of waste material for Leonora to apply. Most of the world’s ocean waste 62 (carry) by Asian rivers. And her country, the Philippines, is responsible for one third of Asia’s ocean plastic pollution.“The dresses are
2. 健康饮食的建议。
包括:
你全都给我写出来吧
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
不是考试题 就是练习题
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
继续啊
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容
2.请在答题卡的相应位置作答。
1.词数 80 左右;
注意:
2. 健康饮食的建议。
1. 你对谚语的理解;
包括:
你校将举办英语演讲比赛,请你以“You are what you eat”为题写一篇演讲稿参赛,内容