哪个英语大神能提供一个两人的英语口语对话或者搞笑段子 或者比较经典的英语短文 大概四分钟 跪求

哪个英语大神能提供一个两人的英语口语对话或者搞笑段子或者比较经典的英语短文大概四分钟跪求来乱的勿扰注意是英语口语哦两个人要上讲台汇报的... 哪个英语大神能提供一个两人的英语口语对话或者搞笑段子 或者比较经典的英语短文 大概四分钟 跪求来乱的勿扰 注意是英语口语哦 两个人 要上讲台汇报的 展开
TinaLi1998
A:What kind of music do you like?
B:I love just about anything by Prince.

A:So,you're into 80s music then?

B:Well,I like all of kinds of music, but he is one of my favorites. How about you?

A:I like alternative music.

B:Do you have a favorite band?

A:To be honest, no. I'm always in search of new music to listen to.

B:Do you often go to concerts?

A: I usually go to see a live band about twice a month. What about you?

B: I love going to live gigs. Are there any good local bands playing around here that you'd recommend?

A: There's an open mic night at the pub down the road every Thursday night where my favorite local band usually plays. You should come along next week with me.

B: I'd love to, but I have a night class on Thursday.

A:That's too bad, maybe another time.

B:Let me know if you hear about any good bands playing on the weekends. I have more free time then.

A: I'll let you know.
追答
A:你喜欢哪种音乐?
B:我喜欢所有普林斯作的歌。

A:哦,那你是喜欢80年代的音乐啰?

B:嗯,我喜欢各种形式的音乐,不过他是我最喜欢的,你呢?

A:我喜欢另类音乐。

B:你有最喜欢的乐团吗?

A:老实说,没有最喜欢的,我总是搜寻新歌听。

B:你常去听演唱会吗?

A:我大概一个月会去看两次现场乐团表演。你呢?

B:我喜欢看流行爵士类的现场表演,你能推荐几个在这附近表演的本地乐团吗?

A:有一个我很喜欢的乐团,他们每周四都在路边那家酒吧公演,下星期你可以和我一起去看。

B:我很想去,可是我星期四晚上有课。

A:真可惜,那就改天吧。

B:如果周末有不错的乐团表演,一定要告诉我,那时候我比较有空。

A:好的,我会告诉你的。
追问
你这是搞笑段子还是单纯的对话
诺有空
英语口语很棒