宝山区新沪路1168号到杨浦区周家嘴路怎么坐地铁

1个回答
摘要 从新沪路1168号到大华三路地铁站坐7号线,到长寿路地铁站换乘13号线,到汉中路地铁站换乘12号线,出站换乘137路车到目的地。
咨询记录 · 回答于2023-05-08
宝山区新沪路1168号到杨浦区周家嘴路怎么坐地铁
从新沪路1168号到大华三路地铁站坐7号线,到长寿路地铁站换乘13号线,到汉中路地铁站换乘12号线,出站换乘137路车到目的地。
地铁换乘公交车线路:从新沪路1168号出发,到附近的大华三路地铁站,坐7号线,花木路方向,坐4个站到长寿路地铁站下车。站内换乘13号线,张江路方向,坐2个站到汉中路地铁站下车。站内换乘12号线,金海路方向,坐7个站到宁国路地铁站下车,1号口出站。步行至附近的黄兴路长阳路公交站,坐137路车,市光新村(包头路)方向,坐1个站到周家嘴路黄兴路公交站下车。步行400米左右到周家嘴路。
地铁换乘公交车线路二:从新沪路1168号出发,到附近的大华三路地铁站,坐7号线,花木路方向,坐7个站到常熟路地铁站下车。站内换乘1号线,富锦路方向,坐3个站到人民广场地铁站下车。站内换乘8号线,市光路方向,坐8个站到江浦路地铁站下车,1号口出站。到附近的江浦路控江路公交站,坐554路车,金杨新村方向,坐2个站到黄兴路周家嘴路公交站下车。步行300多米到周家嘴路。
地铁换乘公交线路三:从新沪路1168号出发,到附近的大华三路地铁站,坐7号线,花木路方向,坐3个站到镇坪路地铁站下车。站内换乘4号线内圈,中潭路方向,坐6个站到大连路地铁站下车,1号线出站。步行至附近的大连路长阳路公交站,坐870路车,新江湾城(世界路)方向,坐3个站到周家嘴路江浦路公交站下车。步行400多米到周家嘴路。