要求在30分钟内,根据下面所给的题目和中文提纲,用英语写出一篇不少于80词的短文

1个回答
摘要 亲爱的先生或女士:
我的名字是徐海风,是大学二年级的学生。我听说您最近正在招聘陶瓷图案设计师。巧的是,我的专业与陶瓷有关,而我的业余爱好是绘画。此外,我非常钦佩那些能够制作出非常精致陶瓷的工匠们。我认为我们可以进行面对面的交流。然后您就会知道我就是那个合适的人选。
我非常愿意
咨询记录 · 回答于2023-12-30
要求在30分钟内,根据下面所给的题目和中文提纲,用英语写出一篇不少于80词的短文
麻烦题目发来呢
题目:工作申请
1.写明申请的职位
2.陈述你的相关学习工作经验
3.联系方式
【问一问自定义消息】
姓名:徐海峰女士
这是是写信人的名还是收信人名字
写信人的
写信人什么身份
学生还是什么
作文题
Ok
稍等
Dear Sir or Madam, My name is XuHaiFeng. I am a sophomore in University. I have heard that you are currently recruiting ceramic pattern designers. It so happens that my major is related to ceramics, and my usual hobby is painting. Moreover, I have a great appreciation for craftsmen who can create exquisite ceramics. I believe that we could have a fruitful face-to-face communication. Then you would understand that I am the perfect candidate for the job. I would be delighted to have the opportunity to discuss my qualifications with you further. Thank you for considering my application. Best regards, XuHaiFeng
appreciate it if you could choose me. Looking forward to your reply
OK,以上就是这篇短文的内容了,同学如果你满意的话麻烦赞哦
谢谢,老师,可以加您微信吗?下次直接找您,可以的话,我上面的手机号就是微信号,您直接加我就可以
【问一问自定义消息】